Αποκαλύφθηκε ποιος αποχωρεί απο το survivor


Μια βραδιά έντασης και εξελίξεων ήταν η χθεσινή στο Survivor, η οποία οδήγησε στο μεγάλο ερώτημα: Ποιος αποχωρεί από το Survivor; Οι Μαχητές έχασαν την ασυλία στο αγώνισμα από τους Διάσημους και κλήθηκαν να ψηφίσουν τους συμπαίκτες τους στο συμβούλιο του νησιού. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μέσα από την κάλπη, αναδείχθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας με πέντε ψήφους. Ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, λόγω ατομικής ασυλίας, έβγαλαν προτεινόμενες τη Σάρα Εσκενάζυ και την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.


Όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στην αποχώρηση, την οποία θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης. Από τα ξημερώματα της Τρίτης έφτασαν και οι πρώτες διαρροές για το αποτέλεσμα. Ωστόσο, και αυτή τη φορά, καμία πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Μετά από την ανατροπή που έγινε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ Νάργες και Βαλαβάνη, εμείς σας μεταφέρουμε τις πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη.

Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου. Η παίκτρια, σύμφωνα με τις διαρροές, συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους. Ο Γιάννης Σπαλιάρας ψηφίστηκε από μεγάλο μέρος των τηλεθεατών για να παραμείνει, ενώ και η Σάρα Εσκενάζυ συνεχίζει κανονικά στο Survivor.

Κάντε ένα LIKE στη σελίδα μας στο Facebook. Στηρίξτε τη προσπάθεια μας 
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment