Βρήκαν το δολοφόνο του 10χρονου απο το Μενίδι??



Οι κάλυκες δείχνουν το δολοφόνο του 11χρονου Μάριου

Οι έξι κάλυκες έξω από σπίτι σεσημασμένων Ρομά για πυροβολισμούς και ναρκωτικά (συνολικά έγιναν κατ΄ οίκον έρευνες σε πέντε γειτονικά σπίτια) - Οι προσαγωγές, η διαδικασία ταυτοποίησης με τη βολίδα που σκότωσε τον 11χρονο και η αναζήτηση του μοιραίου όπλου

Σε τροχιά εντοπισμού του ανθρώπου που σήκωσε το όπλο και πιθανότατα μεθυσμένος πυροβόλησε στον αέρα με αποτέλεσμα η αδέσποτη σφαίρα να “βρει” και να σκοτώσει τον μικρό Μάριο, βρίσκονται οι αστυνομικοί.

«Εκτιμούμε ότι πολύ σύντομα θα φθάσουμε στον πιστολέρο του Μενιδίου. Οι έρευνες προχωρούν, είναι σε καλό δρόμο και αναζητούμε το όπλο για να κλείσει η υπόθεση» με αυτά τα λόγια αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ δίνει το στίγμα της γιγαντιαίας επιχείρησης στο Μενίδι που από νωρίς βρίσκεται σε εξέλιξη και στην οποία συμμετέχουν 250 αστυνομικοί από όλες τις υπηρεσίες της Αστυνομίας.

Όλα δείχνουν ότι η μοιραία σφαίρα έφυγε από συγκεκριμένο σημείο στο οποίο έχουν επικεντρώσει τις έρευνες οι αστυνομικοί και για το λόγο αυτό μετά τις πέντε το απόγευμα η γιγαντιαία επιχείρηση επεκτάθηκε στον οικισμό Αυλίζα των τσιγγάνων προκειμένου οι αστυνομικοί να “χτενίσουν” τη συγκεκριμένη ζώνη αναζητώντας όπλα και ναρκωτικά.

Η αστυνομία έχει δημιουργήσει έναν κλοιό στην περιοχή, πραγματοποιώντας έρευνες σε διάφορα σπίτια. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, έχουν γίνει 22 έλεγχοι σε σπίτια και οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε 31 προσαγωγές και σε τρεις συλλήψεις.

Επιπλέον εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 18 κάλυκες 9mm, ένας κάλυκας 7,62mm, 7 βολίδες πυροβόλου όπλου, 7 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και 7 κάλυκες επίσης κυνηγετικού όπλου.

Τελικά σε αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα, έπρεπε πρώτα να θρηνήσουμε θύματα ώστε να γίνει κάτι με αυτή τη φυλή που λέγεται Ρομά που μόνο ευπαθής ομάδα δεν λέγεται. Εκμεταλεύονται το δημόσιο με παραθυράκια για επιδόματα, δηλώνουν ψεύτικα παιδιά, κλέβουν, τραμπουκίζουν και παρενοχλούν σεξουαλικά γυναίκες... Κοιμίσου Ελλαδα... Η πολύ δημοκρατία σε κατέστρεψε Ελλαδίτσα..

Διαβάστε επίσης :



Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment