Ο Φραγκολιάς ξεφτιλίζει τον ανιστόρητο κομμουνιστή απο τα lidl ΒερύκιοΟ κακός χαμός επικράτησε το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλής ανάμεσα Δήμο Βερύκιο και τον Κώστα Φραγκολιά. Όταν η εκπομπή συνδέθηκε με τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου άναψαν τα αίματα για το ζήτημα της συμφωνίας στις Πρέσπες.
Ο Φραγκολιάς έθεσε μια ερώτηση στον Βερύκιο και εκείνος έγινε έξαλλος: «Είστε ανιστόρητοι, το έχετε καταλάβει αναφέρει συνεχώς ο ανιστόρητος Βερύκιος. Είστε παιδιά της γενιάς σας, που δεν ξέρετε ιστορία. Πορεύεστε με ένα συναίσθημα που είναι εντελώς αμόρφωτο. Δεν το καταλαβαίνετε;», δήλωσε και ο Φραγκολιάς του απάντησε: «Επειδή εμείς δεν ξέρουμε, γι’ αυτό και ρωτάμε… Δεν τον αφορά τον κόσμο όλο. Είναι εμπορικό το θέμα»!
Τότε ο Βερύκιος με υφάκι αμόρφωτου κομμουνιστή απο το lidl του είπε: «Κατ’ αρχάς δεν καταλαβαίνω το υφάκι σας. Σήμερα είναι ημέρα γιορτής. Τι είναι αυτά που λες; Που είσαι ανιστόρητος, που είσαι αμόρφωτος… Τι είναι αυτά τα κοκοράκια που μου πετάς; Πας καλά αγόρι μου γλυκό; 
Μπράβο στο Κώστα Φραγκολιά. Ολη η Ελλάδα είναι μαζί του
Καλούμε το κύριο Βερύκιο να ανοίξει και κανένα βιβλίο γιατί μόνο Ριζοσπάστη έχει διαβάσει τα τελευταία χρόνια. 
Επίσης να του θυμίσουμε τη μέρα που στο στούντιο είχε μπει ο Κοντομηνάς και έκανε τη κότα...
Δείτε όλο το σκηνικό και τον έντονο διάλογο στο βίντεο που ακολουθεί

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment