Το Star σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο «γκέτο» του Ασπροπύργου - Εικόνες που θυμίζουν ταινία!



Ένας σκύλος βρήκε ποτά μπόμπες και «μαϊμού» τσιγάρα

Στο γκέτο του Ασπρόπυργου έκανε επιχείρηση μεγάλη δύναμη της αστυνομίας και εντόπισε παράνομο συσκευαστήριο ποτών, λαθραία τσιγάρα, αλλά και ρευματοκλοπές. Ο Βαγγέλης Γκούμας ήταν εκεί την ώρα που έκαναν «ντου» οι αστυνομικοί και κατέγραψε με την κάμερα του Star αποκλειστικές εικόνες. 


Δεκάδες κιβώτια με μπουκάλια γεμάτα με βότκα, πολλές κούτες με λαθραία τσιγάρα, αλλά και άδεια μπουκάλια με ετικέτες γνωστής μάρκας οινοπνευματωδών ποτών ήταν μερικά από τα ευρήματα των αστυνομικών.

Λίγο νωρίτερα, οι αστυνομικοί του τμήματος Ασπρόπυργου μπήκαν σε άλλη μονοκατοικία στον Ασπρόπυργο και σε έρευνα που έκαναν παρουσία του εισαγγελέα βρήκαν σε κρυψώνες μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων,έτοιμα να διατεθούν στην αγορά.

Η μεγάλη επιχείρηση του αστυνομικού τμήματος του Ασπρόπυργου με ομάδα ειδικών δυνάμεων της ΟΠΚΕ και μοτοσικλετιστών της Δίας ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, με τη βοήθεια του... σκύλου Κ9! 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ειδικά συνεργεία έκοψαν τις παράνομες συνδέσεις ρεύματος που εντόπισαν.



Πηγή: star

Διαβάστε επίσης

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment