Η πιο τραγική selfie: Φωτογραφίζονται ενώ πίσω τους πνίγεται ο φίλος τους


«Καταλάβαμε ότι ο φίλος μας είχε πρόβλημα όταν ένας από εμάς είδε ξανά τις φωτογραφίες που είχαμε τραβήξει. Σε μια φαινόταν ο Vishwa να πνίγεται» είπε ένας από τους νέους της φωτογραφίας

Κατά καιρούς οι selfies έχουν «κατηγορηθεί» για θανάτους ατόμων που πλήρωσαν με τη ζωή τους την προσπάθειά τους να πάρουν την καλύτερη δυνατή πόζα ώστε στη συνέχεια να μαζέψουν like και share.

Η φωτογραφία, όμως, των νεαρών Ινδών που φωτογραφίζονται μέσα σε ποτάμι ενώ πίσω τους ένας άλλος φίλος τους πνίγεται ξεπερνάει κάθε όριο.

Στη φωτογραφία πρωταγωνιστούν φοιτητές του Εθνικού Κολεγίου στην πόλη Μπανγκαλόρ της Ινδίας. Αμέριμνοι ποζάρουν μπροστά στο φωτογραφικό φακό με φόντο μια λίμνη κοντά σε έναν ιερό ναό.
Αυτό, όμως, που διαφεύγει από τους φοιτητές είναι ότι στο βάθος του πλάνου, λίγα μέτρα πίσω τους, βρίσκεται ένας άλλος φοιτητής, ο 17χρονος Vishwas G., ο οποίος όπως φαίνεται ήδη βρίσκεται σχεδόν ολόκληρος κάτω από το νερό.

Σύμφωνα με ινδικά ΜΜΕ η ομάδα των φοιτητών δεν κατάλαβε ότι ο 17χρονος έλειπε παρά μόνο όταν ξεκίνησαν να φύγουν από το σημείο.

«Καταλάβαμε ότι ο φίλος μας είχε πρόβλημα όταν ένας από εμάς είδε ξανά τις φωτογραφίες που είχαμε τραβήξει. Σε μια φαινόταν ο Vishwa να πνίγεται. Τότε ειδοποιήσαμε τους υπευθύνους του κολεγίου αλλά όταν όλοι έφτασαν στη λίμνη είχε ήδη περάσει μια ώρα» δήλωσε ένας από την ομάδα των φοιτητών που τράβηξε την τραγική selfie.

Οι γονείς του 17χρονου κατηγορούν τους υπευθύνους του κολλεγίου για αμέλεια καθώς ο καθηγητής που ήταν μαζί τους άφησε να πάνε για μπάνιο σε μια λίμνη στην οποία ήδη ήταν απαγορευμένο το κολύμπι.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK https://www.facebook.com/Dhmokraths86/


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment