Μπράβοι στη Ζάκυνθο, σκότωσαν Αμερικάνο τουρίστα χωρίς λόγο


Νεκρός έπεσε ένας 23χρονος Αμερικανός τουρίστας μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε μπαρ στο Λαγανά Ζακύνθου. Έχουν ήδη συλληφθεί δύο δράστες και αναζητούνται και άλλοι εμπλεκόμενοι στον θανάσιμο ξυλοδαρμό.

Συγκεκριμένα, το θύμα διασκέδαζε σε κλαμπ στον Λαγανά, όταν για άγνωστη αιτία ενεπλάκη σε καυγά, με έναν 34χρονο Έλληνα και ένα 32χρονο Σέρβο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθησαν, σήμερα (7-7-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στον Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 34χρονος ημεδαπός και 32χρονος Βρετανός υπήκοος Σέρβικης καταγωγής, για τον θανάσιμο τραυματισμό 22χρονου υπηκόου Η.Π.Α, μετά από συμπλοκή σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο 22χρονος υπήκοος Η.Π.Α, δέχθηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του θανάσιμα χτυπήματα, από ομάδα θαμώνων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Λαγανά.

Από την έρευνα που πραγματοποιεί το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, ταυτοποιήθηκαν μεταξύ των δραστών, ο 34χρονος ημεδαπός και ο 32χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι και συνελήφθησαν λίγη ώρα μετά το συμβάν.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της συμπλοκής, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τις 03:30 το πρωί ο νεαρός μαζί με την παρέα του έμπλεξε σε καυγά με παρέα Σέρβων.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο με αποτέλεσμα να επέμβει στον καυγά ο υπεύθυνος ασφαλείας του μπαρ που είναι Σερβικής καταγωγής, κάτοχος βρετανικού διαβατηρίου.

Ο Αμερικανός τουρίστας έτρεξε να ξεφύγει, όμως 20 μέτρα έξω από το κλαμπ 15 άτομα τον πρόλαβαν και άρχισαν να τον χτυπούν με απίστευτη μανία με μπουνιές και κλωτσιές.

Το πιο ανατριχιαστικό από όλα είναι ότι από οπτικό υλικό που έχει στην κατοχή της η αστυνομία αποδεικνύεται ότι ο ξυλοδαρμός του 22χρονου διήρκησε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, ήταν όμως ήδη αργά. Οι γιατροί ανέφεραν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment