Τα συστήματα ασφαλείας Sigma Security κέρδισαν τις εντυπώσεις στην IFSEC



Στην πρώτη της συμμετοχή στην IFSEC, η Sigma Security – που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια παρουσίας στο χώρο των συστημάτων ασφάλειας – είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στη διεθνή αγορά, την πλήρη σειρά προϊόντων της από τον τομέα των συστημάτων συναγερμού, που σχεδιάζει και κατασκευάζει στην Ελλάδα. Είναι αλήθεια, ότι το περίπτερο της Sigma Security, προσέλκυσε πάρα πολλούς επισκέπτες, αφού η γνωστή σε όλους εμάς, σχεδιαστική αρτιότητα των προϊόντων της εταιρίας, κέρδιζε σίγουρα με μια πρώτη ματιά το ενδιαφέρον του κόσμου που αναζητούσε στη συνέχεια περισσότερες πληροφορίες για τις λύσεις που παρουσιάστηκαν.
Φυσικά τα στελέχη της εταιρίας ήταν εκεί να για να αναδείξουν στους επισκέπτες, ότι εκτός από την ξεχωριστή σύγχρονη σχεδίαση, τα προϊόντα της Sigma Security διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής τους, τη φιλικότητα χρήσης και κυρίως την αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα στο θέμα της ασφάλειας ως συνέπεια της πολύχρονης εμπειρίας και τεχνογνωσίας που έχει η εταιρία.





Σε πρώτο πλάνο παρουσίασης βρέθηκαν οι νέες σειρήνες της οικογένειας IRIS που σίγουρα εντυπωσίασαν το κοινό της έκθεσης για την μοναδικής τους σχεδίαση. Επίσης παρουσιάστηκε η οικογένεια υβριδικών συστημάτων συναγερμού AEOLUS με έμφαση στο πληκτρολόγιο αφής AEOLUS KP με τη γυάλινη επιφάνεια, που μεταξύ άλλων διαθέτει ενσωματωμένο RFID proximity tag αναγνώστη. Αξίζει επίσης να σταθούμε στην οικογένεια συστημάτων συναγερμού S-PRO με την πρωτοποριακή τεχνολογία «All Day Secure» για την οποία πολλοί επισκέπτες θέλησαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η αποτίμηση της πρώτης συμμετοχής της Sigma Security με τα νέα της προϊόντα, σε μια τόσο μεγάλη διεθνή έκθεση κρίνεται κάτι παραπάνω από θετική και επιτυχημένη.

Δείτε τα όσα μας ανέφερε για τη συμμετοχή της Sigma Security, o Αλέξανδρος Φείδας, Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας, στο βίντεο που ακολουθεί:

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment