Αστυνομικοί φωτογραφίζονται με γιο εμπόρου ναρκωτικών στο Μενίδι ???


Το παρόν άρθρο κάνει το γύρω της χώρας και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, λίγα 24ωρα μετά τον άδικο θάνατο του 11χρονου Μάριου απο το Μενίδι. Παραθέτουμε το άρθρο όπως το βρήκαμε..

Αναμφίβολα, κάτοικοι που μένουν στις περιοχές του Μενιδίου, που λυμαίνονται οι πρεζέμπορες Ρομά, γνωρίζουν ονόματα και καταστάσεις.

Άλλωστε, δεν φημίζονται οι τσιγγάνοι για «low profile» χαρακτήρες. «Κελαηδούν» όπως λέει και η πιάτσα και κάνουν επίδειξη δύναμης με όποιον τρόπο μπορούν, μιλώντας συνεχώς για τα «κατορθώματά» τους.

Έχουν και μια «αθέμιτη» κόντρα μεταξύ τους, για το ποιος έσπρωξε περισσότερη «κόκα» και «μαύρο», ποιος έχει το πιο δυνατό ηχοσύστημα και ποιος καβαλάει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο. Το facebook (που άργησαν να το ανακαλύψουν), τους έχει «κάψει» ξεκάθαρα. Κάνουν live video, ακόμα και την ώρα που πάνε για κατούρημα. Άρα, τα smartphones, αλλά και το φατσοβιβλίο, καθημερινά κατακλύζεται από διάφορους με ονομασίες «Παράξενο παιδί…», «Αλήτης…», «Doodys», «Aλανιάρης», «Μάθε να εκτιμάς», «Αλήτικη ζωή» και πολλά πολλά άλλα, όπου εκεί μέσα, ο καθένας από τους μεγαλύτερους πρεζέμπορες, μέχρι τα τσιράκια τους, βγάζει σέλφι, καψούρες, πιώματα, γλέντια, αλλά και (κατά λάθος) μικρές λεπτομέρειες που δείχνουν πόσο πραγματικά επικίνδυνοι είναι για το κοινωνικό σύνολο.

Είναι δε, τόσο θρασύτατοι, που τολμούν και βγάζουν φωτογραφίες με πακέτα χρημάτων και όπλα δείχνοντας ταυτόχρονα και το μεσαίο δάκτυλο του χεριού τους, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, σελφάρουν με Αστυνομικούς, δείχνοντας μάλιστα να το διασκεδάζουν και να έχουν οικειότητα.

(Εμείς να αναφέρουμε ότι ο Ρομά παρακάτω και τίποτα να μην είναι, η αστυνομία δεν έχει κανένα λόγο να φωτογραφίζεται με τον οποιοδήποτε. Σκοπός της αστυνομίας είναι να εφαρμόζει το νόμο και όχι να κάνουν τα μοντέλα με τον οποιοδήποτε που ζητάει φωτογραφία.)Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια, την καταγγελία κατοίκου της περιοχής «Αυλίζας» στο Μενίδι και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

«ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..!!!
Εμπρός μή διστάζετε, το Μενίδι μας καίγεται ισοπεδώνετε, προσπαθούμε κάνουμε ένα αγώνα κάι η ελληνική αστυνομία τι κάνει;;;;;;;;
… Βγάζει σελφι με γύφτους!!!!
… Ντροπή… Ντροπή τίποτα άλλο….
Δέν έχω λόγια….
Μένω ακριβώς στο γκέτο και βλέπω καθημερινά η ελληνική αστυνομία λαδωνεται,… Ποσό κρίμα για αυτά τα παιδιά που ξεπουλιουνται για χιλιάδες ευρώ… Κ γω να βράζω κάθε μέρα να τους βλέπω να χρηματοδοτουντε από τους γύφτους, να μπαίνουν στα γκετα τους να τους μιλάνε, να γελάνε, να βγάζουν φωτογραφίες…………. Κάι μετά να πέφτει το παραδάκι & να φεύγουν με την είσπραξη………….
ΝΤΡΟΠΗ δεν ξέρω τι να πω αυτή η οργή που νιώθω κάθε μέρα, δε ξέρω πόσο θα αντέξω κ εγώ κ όλοι…..
ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΣΤΕ ΌΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΧΆΛΙΑ ΤΟΥΣ……………. Κατά τα άλλα πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι….. Έχουμε ΑΞΙΌΠΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΕΥΓΕ…»

Και επειδή οι Ρομά, νιώθουν αδικημένοι και θιγμένοι, για τον πόλεμο λάσπης που τρώνε τις τελευταίες ημέρες, μας λένε ευθέως να έχουμε το νου μας, γιατί και χρήμα έχουν, αλλά και σιδερικά. Kαι για όσους γνωρίζουν από όπλα, η παρακάτω φωτογραφία δείχνει πόσο ανίδεοι και άσχετοι με τα όπλα είναι. Ο πιτσιρικάς Ρομά που έχει στα χέρια του το σιδερικό, μέσα σε σπίτι, έχει βάλει το δάκτυλο μέσα στην σκανδάλη. Η άγνοια σκοτώνει και αυτοί είναι επικίνδυνοι από «άγνοια» 100%. Κανείς, εξοικειωμένος με τα όπλα δεν τολμάει να βάλει το δάκτυλο «σε πόζα» μέσα από την σκανδάλη ακόμα και όταν είναι σίγουρος ότι το όπλο δεν έχει σφαίρα στη θαλάμη. 

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μενίδι: Διάρρηξη στο σχολείο του μικρού Μάριου - Για επίδειξη δύναμης μιλούν οι κάτοικοι

Πηγή: http://www.axarnea.gr/society/menidi-ora-miden-vomva-selfie-tis-elas-me-gono-gnostis-familias-katangelia-sok


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment