Αμετανόητοι Ρομά πυροβόλησαν το προαστιακο


ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε τζάμια συρμών του προαστιακού προκλήθηκαν τρύπες χωρίς κανείς να μπορεί ακόμα να διευκρινίσει αν υπήρξε πυροβολισμός ή αν κάποιος πέταξε πέτρα. Που απο τη τρύπα καταλαβαίνει κανείς οτι είναι σφαίρα.

Ένα νέο περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Μενίδι σε τρένο του προαστιακού με κατεύθυνση τη Χαλκίδα προβληματίζει τις αρχές.

Το περιστατικό επιβεβαιώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με εκπρόσωπό της να αρκείται στο σχόλιο ότι όλα είναι υπό διερεύνηση.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι εντοπίστηκαν δύο σφαίρες.

Την αστυνομία ενημέρωσε ο μηχανοδηγός, ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχθηκαν επίθεση δύο βαγόνια. Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έκαναν έρευνα και κατά πληροφορίες η αρχική εκτίμηση, σύμφωνα με πηγές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, είναι ότι πρόκειται για επίθεση με πέτρες καθώς είχε σπάσει μόνο το ένα από τα δύο επίπεδα του διπλού τζαμιού.

Οι Ρομά έχουν γίνει ανεξέλεγκτοι και κάνουν σε ένα διαλυμένο κράτος ότι θέλουν. Να υπενθυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της πορείας πολιτών για τον άδικο θάνατο του 11χρονου παιδιού απο το Μενίδι, αρκετοί Ρομά, προκαλώντας, πυροβολούσαν στον αέρα ενώ λίγα δεκάδες μέτρα μακρυά υπήρχαν αστυνομικοί.


Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε το bloko.gr:







Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment