Η τεχνική που... νικά την κυτταρίτιδα



Τι μπορείς να κάνεις για να σταματήσουν οι μηροί, οι γλουτοί, το στομάχι και η κοιλιά να έχουν την όψη του φλοιού πορτοκαλιού 

Το καλοκαίρι έρχεται, φεύγει, ξανάρχεται και αυτή μένει σταθερή στα σημεία του σώματος που «αγαπά». Στους μηρούς, τους γλουτούς, το στομάχι και την κοιλιά. «Η κυτταρίτιδα είναι η εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό» λένε οι ειδικοί αποδίδοντας την «γέννησή» της στην κακή αιμάτωση και τη διόγκωση των λιποκυψελών στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος. Ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του, το δέρμα μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού και κάπως έτσι οι γυναίκες ψάχνουν και ξαναψάχνουν τρόπους να την καταπολεμήσουν.

Οι τρεις τύποι κυτταρίτιδας

Στάδιο 1:

Όταν το δέρμα είναι πολύ απαλό και ο χαρακτηριστικός φλοιός πορτοκαλιού εμφανίζεται μόνο αν το τσιμπήσεις

Στάδιο 2:

Όταν στέκεσαι όρθια και αυτή είναι ορατή με μια απλή πίεση– αυτή είναι η εγκατεστημένη ή οιδηματική κυτταρίτιδα.

Στάδιο 3:

Όταν το δέρμα σου είναι τραχύ και πονά με την παραμικρή ψηλάφηση, η κυτταρίτιδα έχει γίνει συμπαγής. Σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητη μια θεραπεία.

Τι μπορείς να κάνεις

Σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεσαι, είτε είσαι αδύνατη είτε με λίγα παραπάνω κιλά, η άσκηση και η καλή διατροφή είναι το Α και το Ω για να εξαλείψεις τον «εχθρό». Ωστόσο αν θες να δεις γρηγορότερα και επιτυχημένα αποτελέσματα η χρήση της κατάλληλης κρέμας εγγυάται την εξαφάνισή της.

Με καθημερινή χρήση της Beatific Slim Sculptor η όψη φλοιού πορτοκαλιού ξεκινάει να λειαίνεται και η επιδερμίδα είναι πιο απαλή, ενυδατωμένη και τονωμένη ενώ το περίγραμμα του σώματος αρχίζει να βελτιώνεται. Στην πορεία της χρήσης της η κυτταρίτιδα είναι ορατά μειωμένη, η επιδερμίδα πιο σφικτή, ενώ η σιλουέτα εμφανίζεται πιο αδύνατη και καλοσχηματισμένη.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment