Αλλαξε η ποινή για τον 23χρονο Ρομά - Αφέθηκε ελεύθερος


Από ότι φαίνεται οι Ρομά κάνουν ότι θέλουν ακόμα και στην Ελληνική δικαιοσύνη. Πόσα εκατομμύρια έχουν στην άκρη ? Πόσο στημένη ήταν εξαρχής η παράδοση του 23χρονου ώστε να καθυστερήσει η εύρεση του πραγματικού δολοφόνου? Ψαχνουν το δολφόνο στο Μενίδι και ο δολοφόνος την έχει κοπανήσει για άλλα μέρη...

Ελεύθερος αφέθηκε ο 23χρονος Ρομά, ο οποίος καταδικάστηκε σε 40 μήνες φυλάκιση για άσκοπους πυροβολισμούς την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο 11χρονος μαθητής στο Μενίδι

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο έκανε δεκτό το αίτημά του νεαρού για τριετή αναστολή εκτέλεσης της ποινής που του επιβλήθηκε.
Λίγο νωρίτερα, ο συνήγορός του, Γιάννης Γλύκας, είχε αποσύρει το αίτημα εξαίρεσης κατά της έδρας του δικαστηρίου, θεωρώντας πως η ποινή αλλά και αρχική άρνηση του δικαστηρίου να δώσει αναστολή είναι συνέπεια του κλίματος που έχει διαμορφωθεί μετά το τραγικό περιστατικό με τον 11χρονο Μάριο.

Πριν από την παραπάνω εξέλιξη η είχε διακοπεί η διαδικασία χωρίς να κηρυχθεί το πέρας και πλέον αναμένεται να ανέβει στην έδρα διαφορετική σύνθεση, προκειμένου να συζητηθεί το αίτημα.

Ο συνήγορος του καταδικασμένου νεαρού εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην οικογένεια του 11χρονου.

Ο κατηγορούμενος, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ομολόγησε ότι πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και όχι με πιστόλι, από το οποίο προήλθε η σφαίρα που σκότωσε το 11χρονο αγόρι.


Διαβάστε επίσης:

Η Ελλάδα πρώτη στους θανάτους νέων από τροχαία ατυχήματα


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment