Έκρηξη με πολλούς νεκρούς στο φουαγιέ του Manchester Arena




Έκρηξη σημειώθηκε στον συναυλιακό χώρο Manchester Arena, στο Μάντσεστερ, ενώ η αστυνομία μιλά επίσημα για νεκρούς και πολλούς τραυματίες. Σύμφωνα με το NBC αστυνομική πηγή μιλά για τουλάχιστον 20 θύματα

Επίθεση δείχνουν οι μαρτυρίες  από το Μάντσεστερ Αρένα ενώ το NBC μεταδίδει πληροφορίες για τουλάχιστον 20 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Η Βρετανική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έχει σημειωθεί έκρηξη στον συναυλιακό χώρο και συγκεκριμένα στο φουαγίε του σταδίου στις 22.30 ώρα Αγγλίας.

Μάρτυρες σε συναυλία της αμερικανίδας τραγουδίστριας ποπ Αριάνα Γκράντε είπαν ότι άκουσαν έναν δυνατό κρότο στο στάδιο του Μάντσεστερ, μετέδωσε το Sky News.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει μέλη του ακροατηρίου να ουρλιάζουν και να τρέχουν μέσα στο στάδιο.

Η βρετανική αστυνομία είπε ότι είχε κληθεί για ένα επεισόδιο στο στάδιο, αλλά δεν έδωσε άλλες πληροοφορίες εκτός από μία ανάρτηση στο Twitter που προειδοποιεί τον κόσμο "να παραμείνει μακριά από την περιοχή".

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες καλούν τους πολίτες να απομακρυνθούν από την περιοχή, σύμφωνα με το BBC. Μέχρι στιγμής, οι τοπικές αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει αν πράγματι σημειώθηκε κάποια έκρηξη.

Στον συναυλιακό χώρο βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία της τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε.

Πηγή: http://www.dikaiologitika.gr/
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment